team

Evelyne

Hey! Ik ben Evelyne, CEO a.k.a. bosslady van l’eef. Sociaal, ondernemend en enthousiast zijn enkele woorden die perfect op mijn lijf geschreven zijn.

Ik houd van mijn man Toon en woefke Marie, mijn vriendinnen, op vakantie gaan, lekker eten en drinken & mijn second home: de l’eef natuurlijk.

Mijn top drie food & drinks: Aperol Spritz, spaghetti bolognaise en een bo’ke met Nutella. Maxi dresses met een stoere bot of New Balance sneakers zijn mijn zwakke punt.

Melissa

Hi! Dit is Melissa, onze webshop guru. Met haar nieuwsgierig kantje staat ze dag en nacht klaar voor iedereen. Haar liefde voor haar malamute Senka, haar familie en vriendinnen en interieurs kent geen grenzen.

Altijd zin in een shopping spree of dinnerdate met de vriendinnen. En tegen een glas rosé zegt ze ook geen nee.

Comfy en modebewust zijn keywoorden in haar looks dus haar spot je in een losse broek met sweater en laarzen.

Tatiana

Joehoe! Meet Tatiana, onze flexi die je in de weekends in l’eef vindt. Als de enthousiaste spring-in-het-veld dat ze is, staat ze steeds voor je klaar. Ze komt helemaal tot rust met een dagje shoppen (don’t forget the much needed food & drink stops) of als ze zondag op haar koersfiets stapt.

We weten niet wat ze het liefste heeft, haar lieve poes Stavros of haar vriendinnen. Of frieten. Van de frituur.

Je kan nooit fout gaan met de tee & jeans look: een losse mom jeans met een leuke t-shirt en sneakers. Is het koud? Dan een Black Rose vest of trui erbij & you’re good to go!

Nathalie

Hoi! Onze jobstudente Nathalie helpt je in de weekends verder in l’eef. Deze ambitieuze en modebewuste dromer kan niet zonder haar iPhone en rondreizen. De ultieme guilty pleasures? Ketchup chips en Gossip Girl voor de zoveelste keer kijken.

Haar spot je het meest in een wijde broek met een wit topje, sneakers en een blazer/hemd om het af te werken. Oh ja, en ze is verzot op pastelkleurtjes!