team

Evelyne

Hey! Evelyne hier, CEO a.k.a. bosslady van l’eef.
Sociaal, ondernemend en enthousiast zijn enkele woorden die perfect op haar lijf geschreven zijn.

Ze houdt van haar man Toon, dochtertje Anna en woefke Marie, haar vriendinnen, op vakantie gaan, lekker eten en drinken & haar second home: de l’eef natuurlijk.

Dé top drie food & drinks: Aperol Spritz, spaghetti bolognaise en een bo’ke met Nutella. Maxi dresses met een stoere bot of New Balance sneakers zijn haar zwakke punt.

Melissa

Hi! Dit is Melissa, onze webshop guru. Met haar nieuwsgierig kantje staat ze dag en nacht klaar voor iedereen. Haar liefde voor haar malamute Senka, haar familie en vriendinnen en interieurs kent geen grenzen.

Altijd zin in een shopping spree of dinnerdate met de vriendinnen. En tegen een glas rosé zegt ze ook geen nee.

Comfy en modebewust zijn keywoorden in haar looks dus haar spot je in een losse broek met sweater en laarzen.

Tatiana

Joehoe! Meet Tatiana, onze flexi die je in de weekends in l’eef vindt. Als de enthousiaste spring-in-het-veld dat ze is, staat ze steeds voor je klaar. Ze komt helemaal tot rust met een dagje shoppen (don’t forget the much needed food & drink stops) of als ze zondag op haar koersfiets stapt.

We weten niet wat ze het liefste heeft, haar lieve poes Stavros of haar vriendinnen. Of frieten. Van de frituur.

Je kan nooit fout gaan met de tee & jeans look: een losse mom jeans met een leuke t-shirt en sneakers. Is het koud? Dan een Black Rose vest of trui erbij & you’re good to go!

Evelien

Hoi! Evelien hier, onze flexi die je op vrijdagen en in de weekends bij l’eef tegenkomt. Deze sociale en gedreven sporty spice heeft een onvoorwaardelijke liefde voor haar drie grote Maine Coon katten.

Haar antwoord op de vraag wat haar droomreis is? Een actieve rondreis door Midden-Amerika. Op vrijdagavond vind je haar gezellig met vrienden of familie, er gaat niets boven goed eten en drinken.

Als kameleon draagt ze van alles en wisselt ze het liefst af: van brede jeans met oversized trui tot een leuke blouse met korte rok.

Cato

Hey! Onze flexi Cato helpt je in de weekends met plezier verder. Deze vrolijke & enthousiaste meid wordt instant vrolijk als ze met vriendinnen en familie afspreekt. Voor hulp of een goed gesprekje ben je bij haar aan het juiste adres.

Haar ultieme guilty pleasure? Een zoetigheidje na het eten gaat er altijd in. Cato haar motto: kleedjes for life! Met sandalen/sneakers in de zomer of met botten in de winter.

Laurence

Hi! Laurence hier, één van onze flexi’s die je in het weekend graag verder helpt. Enthousiast, loyaal en zorgzaam zijn nog maar het tipje van de ijsberg om haar te beschrijven. Ze kan zich haar leven niet voorstellen zonder haar vriend Bas en haar twee adorable katjes!

Haar ideale vrijdagavond? Een gezellige spelletjesavond met vrienden (en verliezen staat niet in haar woordenboek). ‘S avonds in de zetel kruipen en naar reality programma’s kijken, is een grote guilty pleasure van haar. Voor chicken nuggets mét mayonaise mag je haar op elk moment van de nacht wakker maken. 

Verder droomt ze ervan ooit haar droomreis te kunnen maken: een doorreis in Amerika! Een op-en-top outfitje voor Laurence bestaat uit een lange jeans of satijnen rok gecombineerd met een oversized knit, lekker comfy!

Janice

Hoi! Onze jobstudente Janice staat ieder weekend paraat voor jou met kledingadvies. Net afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs, volgt ze momenteel een ba-na-ba en postgraduaat, beide in het veld van het buitengewoon onderwijs. Graag wil ze hierna nog de opleiding ‘styliste’ volgen, om haar passie voor mode te ondersteunen.

Tegen een dagje shoppen, gezellig iets gaan drinken of een zon- en skivakantie zegt ze zeker geen nee! Hiernaast hebben dieren ook een speciale plek voor haar, is al van jongs af aan bezig met mode en maakt ze graag foto’s en video’s van haar outfits.

Altijd mee met de laatste modetrends en ze probeert graag nieuwe dingen uit, maar haar go-to kledingstuk is een blazer! #staplepiece